A CITROMMAL MÁR MINDENT LEHET? MAJDNEM! MUTATJUK

Hirdetés

loading…1. Fertőtlenítsd a húsvágó tőkét. Egy szelet citrommal dörzsöld át a felületét és máris higiénikussá varázsoltad.
2. Ha sokáig hagytad elő az ételeket és megbarnultak, citrommal ezt is eltüntetheted. Az alma és körte szeletekre facsarj egy kis citromlevet és máris eltűnik a barnaság.

3. Tüntesd el a makacs ételfoltokat a műanyag és világos színű vágódeszkákról. Vágj félbe egy citromot, a levét csavard a piszkos felületre, dörzsöld át és hagyd hatni 20 percet. Vízzel öblítsd le.

4. Halványítsd el a tea foltokat a ruhaanyagokon. Egyenlő arányban hígíts fel citromlevet és vizet. Egy szemcsepegtető segítségével célozd meg a foltokat, majd bőséges hideg vízzel öblítsd ki.

5. A citromot olcsó dekorációként is használhatod. Egy üveg tála rakj tele citrommal és helyezd az asztal közepére, vagy rendezd sorba az ablakpárkányon.

6. Enyhítsd a torokfájást. Vágj félbe egy citromot. Húzd nyársra és tartsd közepes láng felett, amíg a héja aranybarna lesz. Hagyd hűlni, majd a levét keverd össze egy teáskanál mézzel. Fogyaszd el.

Hirdetés

loading...

7. Fehérítsd a körmeidet. Egy szelet citrommal dörzsöld át a körmeid felületét.

8. Fényezd ki a rézedények belsejét. Egy szelet citromra szórj sót, majd dörzsöld át az edényt.

9. Fehéríts citrommal. Adj 1/2 csészényi citromlevet egy normál adag mosnivalóhoz.

10. Tüntesd el a sajtot és egyéb ragadós ételeket a rost rácsai közül. A rost minkét oldalát dörzsöld át egy fél citrommal.

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.