b8e8855d3518b4beaddc2c0cbd081788

NEM TUDTAD, HOGY MIRE JÓ A ZÁRHATÓ ZACSKÓ? MUTATJUK A PRAKTIKÁKAT

Hirdetés

loading…1. Dagassz tésztát . Helyezd a tésztát a zacskóba, így nem maszatolod össze az ujjaidat, vagy egyszerűen húzd a zacskót a kezedre és viseld, mint egy kesztyűt.

2. Tárold a harisnyákat. A harisnyák egyformának tűnnek amikor kiveszed őket eredeti csomagolásukból. Ezért szedd le a címkéjüket és tedd őket zárható zacskókba a harisnyával együtt, így könnyebben számon tartod majd őket.

3. Távolítsd el a rágógumi vagy a viasz maradékokat az asztalterítőről, fotelről. Tegyél jeget egy zacskóba és finoman dörzsöld át, amíg az anyag megkeményedik. Egy életlen tárggyal zúzd össze a rágógumit, majd szedd le a maradványokat, a viaszt pedig óvatosan húzd le egy műanyag spatulával.

4. Cukormáz felvitele. A zacskó egyik sarkából vágj le egy apró darabot, így használhatod a cukormázzal való díszítéshez.

Hirdetés

loading...

5. Levesek tárolása. Töltsd meg a zárható zacskókat és lapjára helyezd őket a fagyasztóba. Amikor megfagytak egymásra helyezheted őket, helyet spórolva a jégszekrényben.

6. Óvd meg a törékeny tárgyakat. Nincs otthon buborékos csomagolózacskó? Semmi baj. Egy szívószálat csúsztass be a majdnem bezárt zacskóba és fújd tele levegővel. Húzd ki belőle a szívószálat és zárd be teljesen.

7. Törj össze kekszet vagy diót zárható zacskókban, így nem lesz gondod az elpattanó morzsákra.

8. Tarts benne szendvicset vagy kenyeret. Így nem szárad meg, és tovább megőrzi frissességét.

9. Gyűjts gyógynövényeket a kertből. Mielőtt a fagy beköszöntene gyűjtsd össze a gyógynövényeket, most meg őket, itasd le róluk a vizet és zárható zacskókban tedd be őket a fagyasztóba.

10. Jegeld le a sérüléseket. Hideg borogatásként használj egy zárható zacskót, melyet előzőleg megtöltöttél jégkockákkal.

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.