agrippina 0 komment DILIBŐL PISILT A TERHESSÉGI TESZTRE A FÉRFI, DE, AMI KIDERÜLT, AZ MÁR NEM VOLT VICCES

Hirdetés

loading…


Ezt a döbbenetes történetet egy srác osztotta meg a Reddit nevű közösségi oldalon.

Egy nap a fürdőszobájában megtalálta exbarátnőjének egy el nem használt terhességi tesztjét. A vicc kedvéért gondolta hogy rápisil, és megnézi, hogy neki milyen eredményt mutat a teszt. Legnagyobb meglepetésére 2 csík jelent meg a terhességet jelző ablakocskában, ahogy ez a képen is látható. Mint tudjuk ez terhességet jelent, igaz? Nyilvánvalóan nála ez szóba sem jöhetett, de ettől függetlenül kíváncsi lett volna az okára. Megosztotta a Reddit-en a „pozitív” tesztről készült fotót, majd a kommentelők közül valaki ezt írta neki:

“Ha ez igaz, akkor ki kellene vizsgáltatnod magad hererák gyanújával és keresd fel a háziorvosod amilyen gyorsan csak lehet.”

Hatalmas szerencséje volt, hogy mindez megtörtént, mert mikor háziorvosa kivizsgálta őt, kiderült: hererákja van és szerencséjére még sikerült a korai stádiumban diagnosztizálni a betegséget.

Hirdetés

loading...

Akkor mi is történt itt?

A terhességi teszt valójában a vizeletben lévő hCG (Human Chorionic Gonadotropin) nevű hormon szintjét méri. Ez a hormon a nők placentájában termelődik és hatékonyan kimutatja a terhességet. Viszont a hCG szint azon férfiak szervezetében is magasabb, akik hererákban szenvednek. Azonban ez nem azt jelenti, hogy akiknél a terhességi teszt negatív eredményt mutat, annak nem lehet hererákja, akinek meg pozitív, az egyértelműen ebben a betegségben szenved.

Mindenesetre, ha férfiként pozitív eredményt mutatna a terhességi teszt, érdemes mihamarabb felkeresnünk egy szakorvost, hogy megbizonyosodjunk az eredmény valódi okáról.

 

Forrás: legfrissebb.info

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.