lecsungo-szemhej

Ezzel a természetes módszerrel búcsút inthetünk a lecsüngő szemhéjaknak!

Hirdetés

loading…


Az életkor előrehaladtával az izomtónus gyengülése, és a rugalmasság csökkenése miatt a bőrünk megereszkedik. A lecsüngő szemhéjak számos nő életében okoznak problémákat. Ha megereszkedik a szemhéj nehezebb a sminkelés, de sajnos a csillogó, életvidám szemek is komorabbá válnak.
Mit tegyünk, hogy újra feszes, és élettel teli legyen a szemhéjunk?

A tojás az egyik leghasznosabb természetes szépségápolási termék. Értékes tápanyag-összetételének köszönhetően, segítségével a legmakacsabb ráncok vagy bőrproblémák is enyhíthetőek. Megakadályozza a hegek, pattanások kialakulását, eltünteti a barnás foltokat az arcról, a szem alatti karikákat, feszessé és fiatalossá varázsolja az arcbőrt.

Az alábbiakban egy nagyon jó természetes megoldást láthatunk a megereszkedett szemhéjak kezelésére. Mivel tojás egészen biztosan mindenkinél található otthon, még ma ki lehet próbálni ezt a hatásos bőrfiatalító módszert.

Hirdetés

loading...

Mielőtt elkezdenénk a kezelést, alaposan mossuk meg az arcunkat, és távolítsuk el a sminket róla. Itassuk szárazra. Válasszuk külön egy tojás sárgáját a fehérjétől, majd egy fültisztító pálcika segítségével kenjük be a szemhéjunkat és a szem környékét a tojás fehérjével. Hagyjuk becsukva addig a szemünket, míg a tojásfehérje megszárad, ezután mossuk le langyos vízzel.

A kezelést a megfelelő hatás érdekében akár kétnaponta is elvégezhetjük.

Az alábbi videóban néhány egyszerű szemgyakorlatot láthatunk, érdemes rendszeresen végezni őket annak érdekében, hogy a szemünk körül rugalmasabb legyen a bőr. 2-4 hét után már látható lesz az eredmény. A gyakorlatok serkentik a vérkeringést, ezért segítségükkel a szem alatti karikák kialakulását is elkerülhetjük.

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.