capture-20151123-093416

Az orvos is kiakadt, amikor meglátta az ultrahangon az alábbi képet

Hirdetés

loading…Sheila 20 hetes terhes volt, amikor az orvosa szinte sokkos állapotban közölte vele, hogy olyan rossz a helyzet a pocakon belül,hogy még akár szörnyűség is lehet. A kisbabákról már viszonylag hamar , a 12. heti genetikai ultrahangon kiderült, hogy vélelmezhetően sziámi ikrek, azaz a testük valahol teljesen összenőtt. A mai tudomány már képes úgy szétválasztani az ilyen ikreket, hogy azután mindketten teljes életet élhetnek.

Ez esetben azonban annyira nagy felületen történt az összenövés, hogy az orvos szerint nem sok esély volt az életben maradásukra.

Rendkívül nagy lett volna a kockázata az elhalálozásnak, ha ketté választják az ikerpárt, de Sheila úgy érezte – szó szerint egy hang súgta meg neki állítása szerint- , hogy mindenképp szét kell őket választani, hogy az élet számukra is egy teljes boldogsággal teli szórakozás legyen, és ne egy megbélyegzett rémálom.

Hirdetés

loading...

Hála Istennek,vagy akárkinek, aki vigyázott a két csöppségre, életben maradtak a műtét után, és az égvilágon semmi jele rajtuk ma már, hogy egykor ők sziámi ikrek voltak.

capture-20151123-093244capture-20151123-093338capture-20151123-093416

Megtanított ez a történet arra, hogy az ösztöneink mindig a jót súgják, hagyjuk hogy a fontos döntésekben segítsenek meghozni a végleges választást, hiszen az ösztön mindenkiben ott van..

Forrás: http://azutcahangja.blogspot.hu/

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.