theres-simple-natural-way-stop-snoring-hardly-anyone-knows-definitely-try-358x242

Van egy egyszerű természetes házimódszer a horkolás megszűntetésére, amit senki nem ismer. Ezt feltétlenül ki kell próbálnod, mielőtt súlyos pénzeket adsz ki másra!

Hirdetés

loading…


A horkolás  olyan probléma, ami legtöbbször két embert zavar. A horkolót és azt, aki együtt él  vele.

Ha a társad horkol, pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Valljuk be, a horkolás igen sok álmatlan éjszakát és feszült ébredést okoz mindkét szenvedő félnek.

Az esetek többségében a horkolás az éjszaka közepén, a mélyálom szakaszban történik. Olyan személyek horkolnak, akiknek az orrürege egy kicsit deformált és emiatt a levegő mozgása akadályokba ütközik, de az is lehet, hogy a horkoló csak túl sok alkoholt fogyasztott az előző éjjel. Alkalmi horkolást megfázás, vagy egyéb orrdugulás is okozhat.

 

De van egy nagyon jó hírünk!

Létezik olyan természetes gyógyszer, ami hatékony megoldást nyújt ezekre a problémákra, méghozzá igen gyorsan. Sokan kipróbálták már, és a visszajelzések alapján valóban hatásos a mixtúra! Jó néhény család békéjét megmentette, miért ne próbálnád te is ki?

Összetevők:

  • 1/4 citrom
  • 2 répa
  • 1 friss gyömbér gyökér
  • 2 alma

Hirdetés

loading...

Elkésztítés:

Egy mixernben vagdossuk össze és mixeljük le az összetevőket. Sűrű gyümülcslevet készítünk belőlük.

Használat:

Lefekvés előtt néhány órával fogyasszuk el.

A hatása az alapanyagok összetevőjében rejlik. A magas C vitamin tartalom a citromlében  hígítja az orrváladékot, ami könnyebb mozgást tesz lehetővé az orrjáratban. A répa és az alma is tisztítja az orrjáratokat. A gyömbér pedig csökkenti a nyomást és a fájdalmat az orrjáratokban.

A horkolás a legtöbb esetben ártalmatlan, de rendszeres gyakorlása zavarja mindkét fél alvását, a horkolónál pedig akadályozza a szabad légzést. Ebben az esetben érdemes orvosi segítséget is keresni.

Források:
www.hefty.co
www.curejoy.com
www.davidwolfe.com
Kép: www.hefty.co

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.