HÁROM JEL, AMI ARRA UTAL, HOGY VALAKIVEL TALÁLKOZTÁL MÁR ELŐZŐ ÉLETEDBEN!

Hirdetés

Egészen biztosan veled is előfordult már, hogy először találkoztál valakivel, és úgy érezted, hogy valahonnan ismered, valami közös, és vonzó kötelék van köztetek.

Ilyenkor akár el is hangzik a közismert megjegyzés: biztos találkoztunk már előző életünkben valamikor. Hiszünk benne, vagy sem, lehetséges, hogy tényleg igaz.

Ezek a jelek utalnak arra, hogy előző életedben találkozhattál már egyszer az illetővel.

1. Erős vonzást, vagy taszítást érzel már az első találkozáskorHa egy olyan személlyel találkozol, akihez már a múltban volt valami közöd, akkor a jelenben is erős vonzást, vagy taszítást érzel iránta, attól függően, milyen volt a kapcsolatotok.

Mi történik akkor, ha valakit nem kedvelsz?

Ilyenkor nagyobb az esélye, hogy taszítani fogod. Függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív reakciót vált ki, ha valaki elsőre megérint, ez biztos jele annak, hogy előző életetekben találkoztatok már.

Hirdetés

loading...

2. A telepatikus kapcsolat jelenléte

Ez nem feltétlenül konkrét kommunikáció, sokkal inkább gondolatok, cselekedetek, érzelmek terén nyilvánul meg. Ugyanarra gondoltok, ugyanúgy cselekedtek az illetővel szinte egy időben. Biztosan volt már olyan, hogy valakire gondoltál, és az illető perceken belül szembejött veled az utcasarkon, vagy felhívott telefonon.

3. “Volt valami a szemében” típusú érzés

Biztos előfordult már, hogy egy tiszta idegen ember az utcán úgy nézett rád, hogy volt valami mélyebb a szemében, úgy érezted, mintha már-már hipnotizálna. Ha belenéztél egy illető szemébe, és rögtön rokonszenves lett, akkor ez is azt jelezheti, hogy találkoztatok már valamikor.

Egyes elméletek szerint, ha egyik életünkből átlépünk a másikba, a szemünk az egyetlen, amely nem változik soha. Ezért is van az, hogy, ha valakinek a szemébe nézünk, fura dolgokat érzünk.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

tudnodkell.info

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.