pattanas

MINDÖSSZE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLL, DE A HATÁSA ZSENIÁLIS!

Hirdetés

Rengeteg lánynak és nőnek meggyűlik a baja a problémás bőrrel, azon belül is leginkább a pattanásokkal, és a mitesszerekkel. Míg a pattanásokat egy kicsit nehezebb eltávolítani, addig a mitesszerektől varázsütésre megszabadulhatsz! Íme egy tökéletes módszer!

Amit a legtöbb nő elfelejt, azaz, hogy pattanásos/mitesszeres bőr esetében elsősorban az életmódon, illetve a tisztálkodási szokásokon kell változtatni, legalábbis a legtöbb esetben.

Meg kell találni a probléma gyökerét, és azt kezelni, ahelyett, hogy csupán felületi kezeléssel próbálkoznánk, ugyanis az csak rövid távú megoldás. Viszont gyors megoldásnak, vészhelyzetben a következő mitesszereltávolító módszer sokat segíthet!

Hozzávalók:

Hirdetés

loading...

-1 evőkanál ízesítetlen zselatin

-1-2 evőkanál tej

Elkészítés:

Fogj egy keverő edényt, vagy tálat, tegyél bele egy evőkanál zselatint, majd 1-2 evőkanál tejet. Jól keverd össze a két hozzávalót, majd tedd be a mikróba 10-15 másodpercre. Még melegen kend fel az arcod teljes felületére, és hagyd megszáradni. 15 perc után elkezdheted az egyik szélénél az egész maszkot lefejteni, és már kész is vagy!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.