60 ÉVE ISMERJÜK, A LEGJOBB FEKÉLYGYÓGYSZERT, ÉS EZT IS ELHALLGATTÁK!

Hirdetés

A káposzta olyan anyagokat tartalmaz, melyek gyakorlatilag meggyógyítják a gyomorfekélyt.

Már az 1960-as években kiderült a káposzta fekélyre gyakorolt jó hatása, mindezt Dr.Garrett Cheney, a Stafford egyetem gyógyszerész tanszékének kutatásán bizonyította be. 

A kísérletben bemutatta, hogy 1,1 liter friss káposztalé napi elfogyasztása segíti csökkentei a gyomor fájdalmait, és gyógyítja a fekélyt, és ez akkoriban sokkal jobb eredmény volt, mint bármely alapkezelés.

Az egyik bizonyított hatás, a gyomor nyálkahártya savakkal szembeni ellenálló képességének növelése volt. A káposzta gefarnát tartalma hasonlít a karbenoxolonhoz, amely a fekélygyógyszer alapanyaga.

Tulajdonképpen ez az az anyag, amely megerősíti a gyomor sejtjeinek falát.

Az Indiai Központi Gyógyszerkutató intézet kísérletében tengeri malacok fekélyét gyógyították meg, kizárólag káposzta levének használatával.

Hirdetés

loading...

A kísérlet során mikroszkóppal követték  a sejtváltozást, és az eredmény egyértelmű volt. A roncsolt sejtek visszaépültek, a gyomor nyálkahártya aktivitása pedig felerősödött. A fekély teljesen meggyógyult.

A káposzta antibiotikus hatással is rendelkezik. Kísérletek bizonyították, hogy a káposzta leve elpusztította azokat a baktériumokat, amelyek felelősek a fekély kialakulásáért.

Akár salátaként,  akár gyümölcs, zöldségfacsaróban ledarálva, kinyomva elérhető a kívánt hatás rendszeres fogyasztása esetén.

 

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.