Itt a bizonyíték a mikrosütő ártalmasságára!

Hirdetés

Igen tudjuk, hogy a rohanó világban a mikrosütő igen hasznos. Nemcsak gyors, de kevesebb mosogatással jár, kevesebb rendrakással, melyek mind időt takarítunk meg.

 

A világ népességének  80% -a  használ mikrohullámú sütőt és nincsenek tisztában a vszélyeivel miket okozhat ez a káros elektronikai berendezés, ami pont ez ételeinkkel kerül közeli kapcsolatba.

A mikrohullámok valójában elektromágneses  hullámok, melyek hőt termelnek. Ez felmelegíti  az ételt, de közben “strukturális izoméria”, vagy más szavakkal – szerkezeti károsodást okoz az étel molekuláiban, amit nagyon kevesen tudnak.

Hirdetés

loading...

Egy svéd tanulmány kimutatta az élelmiszerekre való hatását. A tanulmány két embercsoportot vizsgált 8 hétig, az egyik társaság mikrózott ételt kapott, a másik tűhelyen főzött, melegített élelmiszert. 8 hét után vért vettek tőlük. Szt találtk, hogy a mikróban készített élelmiszer megáltoztatja a vér kémiai felépítését már 8 hét alatt.

1991-ben egy embernek mikróval felmelegített vért fecskendeztek az ereibe egy kísérlet során, az alany belehalt!

Oroszországban régóta tudják, milyen káros. 1976-ban még be volt tiltva a használata, mert negatív hatással van a jó közérzetre és az általános egészségi állapotra.

És van még néhány ok, amik miatt hidd el, jobban teszed, ha mégsem vásárolsz mikrót:

  • A mikrohullámmal melegített étel maradandó károsodást okoz az agyban és a sejtekben.
  • A mikrohullámmal készített élelmiszer hosszabb ideig fogyasztva növeli a rák kockázatát.
  • Koncentráció hiányt, érzelmi labilitást, korlátozott intelligenciát és emlékezetvesztést okoz.A mikrohullámmal  melegített élelmiszer-molekulák különböző tumorokat okoznak a gyomorban és a belekben.
  • A mikrohullámmal kezelt élelmiszerek elveszítik az ásványi anyag és vitamin tartalmukat.
  • Növelheti a rákos sejtek számát az emberi vérben.
  • Gyengíti az immunrendszert.
Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.