NA ERRŐL SEM BESZÉLNEK: A 10 LEGRÁKKELTŐBB ANYAG, AMIVEL NAPONTA TALÁLKOZHATUNK

Hirdetés

Nemzetközi online magazinok sokkal szigorúbban nálunk, ők a gyógyszerlobbit hibáztatják azért, mert elhallgatják a rákkeltő anyagokat a profit reményében. Mi nem tudjuk, mi az oka, de íme, megosztjuk, te oszd tovább, és hamarosan mindenki tudja, aztán a gyógyszeripar azt csinál, amit akar hála a netnek!

Íme a legrákkeltőbb anyagok listája

top 10 cancer causes

Hormonozott hús és tejtermékek:

A legtöbb tenyésztett állatot hormonokkal táplálják, melyek nem természetese hormonok, Ezeknek a koncentrációja tovább nő a feldolgozott termékekben. Ez rákkeltő, és gyulladásoka, egyéb betegségeket is produkál a szervezetben.

Mellrákszűrés, reptéri átvilágítás és a röntgen

Nem említette a nővér a rendelőben? A reptéren nem tájékoztattak? Itt az ideje, hogy tegyünk ellene!

A dezodorokban és izzadtsággátlókban lévő alumínium

A legtöbb mellrák a hónalj alól indul ki, pont onnan, ahová a dezodorokat kenjük. Ezek pedig dugig vannak alumíniummal, ami köztudottam rákkeltő. Itt van másik leehetőségünk: Használjunk helyette házi, vagy bio dezodort.

Kozmetikai szerek, krémek

A bőrünk a legnagyobb testrészünk, mégis olyasmivel kezeljük, ami teli van szénszármazékokkal és pertóleummal. Ezek a mérgező anyagok akadály nélkül kerülnek a bőrön keresztül a szervezetünkbe, és a vérkeringésünkbe, és termékeny alapként szolgálnak a rákos sejtek kialakulásának, Van válsztásunk: természetes és bio krémeket használjunk, és hozzuk helyre a károkat, amiket eddig okoztunk.

Génkezelt szója és kukorica:

A legtöbb boltban kapható szója és kukorica készítmény génkezelt. Bár Magyarország a végsőkig ellenáll a génkezelésnek, de az importált termékek bizony nincsenek kiszűrve. Gondolj a szójatejre, ez például hemaglutaminint tartalmaz, amely a vörösvértesteket csomósítja. Ráadásul a szója az ösztrogént is emeli. Vásárolj helyette biotermékeket, ebben az setben is megéri.

Hirdetés

loading...

Édesítőszerek

Finomított cukor is veszélyes, mert genetikusan kezelt cukorrészecskéket tartalmaz, de azért is, mert nagyon gyorsan megemeli a vércukor szintet. A fruktóz, ami szénsavas üdítőkben van, szintén rákkeltő hatású. Karamel színezéket is tartalmaznak, amely rákkeltő. A szénsavas üdítők savasítják a szervezetet, amely szintén a rák előszobája.  Szénsavas üdítőket, ha jót akarsz szintén ne fogyassz!

Fluoridos víz

Ez nem az a fluorid, amelyet a víz természetesen tartalmaz, ez az a fluorid, amivel  gyakorlatilag szennyezik a vizet. Kimossa az ásványi anyagokat a szervezetből, gyöngíti az immun rendszert. Ásványvizet igyál, az a legbiztonságosabb!

Gyógyszerek, oltóanyagok

Keress egy olyan orvost, aki valódi tanácsokat tud adni, tartsd magad távol a gyógyszerektől, amennyire lehet. A legtöbbjük csak a nagy gyógyszerészlobbi terméke. Oltóanyagok kapcsán: Nem minden oltóanyag káros. Gondoljunk bele, a hatalmas járványok megszűnése ezeknek köszönhető. Milliós emberhalál, járványok miatt már nincs a földön, de figyeljünk, hogy csak egészségesen adassunk magunknak, vagy gyermekünknek oltást, és hogy csak a kötelezőket adassuk be. Egészséges felnőttnek nincs szüksége influenza elleni védőoltásra!

Konzerves ételek

A legtöbb konzerves étel bisphenol-A-t (BPA) tartalmaz, amely genetikusan megváltoztatja az agysejteket, melyet patkányokon bizonyítottak. Műanyag edények, tárgyak, hőpapír, vízjegyek, és fogászati segédanyagok is tartalmaznak BPA-t.

Samponok, fogkrémek, krémek, testápolók

Ismét azok az anyagok, melyeket a hajadra, bőrödre, fogadra használsz. Mindez felszívódi k a vérkeringésben. Illatanyagok, szinezők, állatkísérletek eredményei, és mindaz a gyanús összetevő, mely rákot, és egyéb idült betegséget okozhat. A házi készítésű természetes szerek áldásos hatását nem lehet eleget elmondani. Oldalunkon is találsz sok olyan cikkeket, melyek tippet adnak a hatékony és egészséges összetevők házikencék használatára. Itt a mondás: “Ha nem ennéd meg, ne használd a bőrödre sem!”

 

Eredeti: www.fitbodycenter.com

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: