the-new-cannabis-capsule-is-so-powerful-it-can-replace-any-pain-killer

A Kanabisz kapszula sokkal hatékonyabb, mint bármilyen fájdalomcsillapító

Hirdetés

Sajnos már tudományosan is bebizonyították, hogy az ibuprofen alapú fájdalomcsillapítók komolyan károsítják az egészséget, főleg, rendszeres szedés esetén. Sajnos, a gyógyszerészek ezt nem árulják el, persze, hogy a profit miatt. És sikerrel megszerzik az engedélyeket, a tőkéjük segítségével.

A másik oldalon sok természetes gyógyszert ismerünk, de ezek nem kapnak nyilvánosságot, és sosem vagyunk biztosak abban, hogy valóban hatnak-e, vagy csak hoax cikkek a neten.

De van egy bizonyítottan hatásos fájdalomcsillapító, egy kanabisz származékot tartalmazó szer, melyet egyre gyakrabban használnak ma már orvosi célokra.

AZ USÁban egyre több állam legalizálja a marihuánát, csak azért hogy zöld utat adjon ennek és az ehhez hasonló szereknek. Európában is köztudott, hogy a rákos végstádiumban szenvedő betegek egyetlen hatékony fájdalomcsillapítója a kanabiszt tartalmazó gyógyszer, vagy maga a marihána.

De a menstruációs fájdalmak csillapítására is a legjobb görcsoldó a kanabisz.

the-new-cannabis-capsule-is-so-powerful-it-can-replace-any-pain-killer

Kanabisz, a fájdalomcsillapító

Egy hüvelyi kúp, melyet az Egyesült Államokban Foria néven forgalmaznak, és manapság az egyik legkeresetteb szer. Ez egy marihuána alapú gyógyszer, amely tökéletes izomernyedést, és fájdalomcsillapítást ér el a menstruációs görcsöknél, természetesen tudatmódosítás nélkül.BIO kakaóvaljat tartalmaz, amely kanabisz olajjal van átitatva.Ezt CBD-nek nevezik, és természetesen nem azonos a kábítószerként használt marihuánával, de abból származik.

Hirdetés

loading...

Azt is fontos tudni, hogy ez a termék teljesen bio növényből készült, melyre nem alkalmaztak növényvédőszereket, és tartósítószert sem tartalmaz.

Olyan termékekkel ér fel a hatása, mint a Vicodin, a Midol, vagy az  Ibuprofen.

A hüvelyen keresztül egyenesen a vérbe szívódik fel, így fejti ki legjobban a hatását. 

Gyógyszerészeti teszteken ez a szer még nem ment át, sajnos nem szerezte meg a gyógyszerminősítést. de a tesztek során a használók nagyon elégedettek voltak a hatásaival.

A sikere pedig megkönnyíti a több más, kanabisz alapú szer használatát, ilyenek a szopogatós csokoládé, masszázs olajak, fürdősók és szappanok, melyek mind a menstruációs fájdalom enyhítésére szolgálnak.

Via dailyhealthpost.com

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: