ITT A LEGBIZARABB GYÓGYSZER A TÉLI NÁTHA ELLEN: ONDÓ

Hirdetés

Egy brit nő meg van győződva arról, hogy az idei év sztárajánlatát sikerül összegründolnia, és ez nem más mint gyakori, és jóízű ondófogyasztás immunerősítés és arcápolás céljából. Az arcápoló hatás miatt ugyan a bőrre kell kenni, de ez mit sem változtat az ötlet bizarr voltán.

A brit Tracy Kiss  Youtube-csatornáján hirdeti a “csodaszert”.

Több megoldást is bemutat az ondó használatára, legújabb tippje például a makacs téli megfázásos betegségek elkerülésére nem más, mint egy spermával feltuningolt smoothie, vagyis krémes turmix. A hölgy a értékes anyagot az egyik barátjától szerzi be, és állítása szerint.

ha ilyen turmixot kortyolunk ébredés után, szervezetünk ellenáll a baktériumoknak, fertőzéseknek immunrendszerünk pedig megerősödik.

A kétgyermekes nő a Sun brit napilapban mondta el, és mutatta be, hogy először azért szerette volna begyűjteni egyik barátja spermáját, hogy teherbe essen, de aztán eszébe jutott a sperma alternatív felhasználása.

Folyamatosan azt éreztem, hogy le vagyok merülve és nincs energiám semmire, de most már sokkal elevenebb vagyok és még a közérzetem is jobb

− esküdözik Kiss, aki szerint a spermaturmix jótékony hatásai mellett még jó ízű is, feltéve ha a barátja szintén jó ízű dolgokat fogyaszt a minta kicsapolása előtt.

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Hirdetés

loading...

A nő alapos előválogatás során választotta ki donorját, hiszen fontos volt számára, hogy az alany ne dohányozzon és nemi betegségektől se szenvedjen. Az ondót általában mindenféle vegyítés nélkül, tisztán adja hozzá zöldség/gyümölcsturmixaihoz, de ha a barát mondjuk alkoholt fogyasztott előző nap, akkor mindenképpen óvatosabban bánik a csodaszerrel.

Korábbi videóiból származik az ötlet, mely szerint a spermát arcra is lehet kenni, és ennek köszönhetően ennyire fiatal arcbőre, és állítja, nőtársai követhetnék példáját, mert ennél természetesebb és egészségesebb arcápolót még a legdrágább kozmetikai szaküzletekben sem találni. Ő például a rosacea nevű, főleg az arc középső területein  értágulatokkal, gyulladt és gennyes csomókkal  jelentkező bőrbetegségben szenved, de állapotán nagyon sokat segít a rendszeres ondókezelés.

Az ondó állítólag hűsíti és nyugtatja a bőrt, de aki finnyás, az azért tartson a közelében olyan dolgokat, amik meggátolják a hányást. Az ő tanácsa az, hogy

a spermát hagyjuk 5-20 percig az arcbőrön, aztán meleg vízzel mossuk le.

A tippjét már bőrgyógyász szakemberek is megerősítették, ugyanis a spermában található enzimek segíthetik a bőr hámrétegének újjászületését és a benne található cink, magnézium, kálcium, kálium és fruktóz valóban hatékony ápolószer.

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.