why-everyone-should-switch-to-pink-himalayan-salt-immediately

Ezért kellene mindenkinek azonnal rózsaszín himalája sóra váltania!

Hirdetés

 A himalája só olyan egészségre gyakorolt jó hatásokkal rendelkezik,  melyet egyre többen ismernek meg.  Ráadásul tökéletesen pótolja az asztali sót. Mivel mostanában könnyen hozzáférhető is, egyre könnyebb lesz egészségesre váltani. Mondjuk miért:

 

A himalája só története

Most biztosan megkérdezed, hogy miért olyan nagy csoda ez a só? Azért, mert 200 millió évig lávával borított talaj alatt nyugodott, távol minden szennyezéstől, érintetlenül, a természetes közegében. Állítólag a legtisztább só a földgolyón.Tökéletesen megőrizte a kristályszerkezetét és az ásványi anyagokat a kristályaiban.

Olyan ásványi anyagokat tartalmaz, melyek elengedhetetlen elemei az emberi szervezetnek: nátrium-klorid, kén, kalcium, magnézium, kálium, ugyanazt a 84 féle ásványi anyagot, amelyeket az emberi szervezet, és amelyek egyenként is fontosak. Ez a só azonban sokkal kevesebb nátriumot tartalmaz, mint a közönséges változata,  mert nem finomított és a kristályok is nagyobbak.  Egy másik fontos tulajdonsága, hogy a kristályszerkezete energiahullámokat tartalmaz, az ásványi anyagok ebben a sóban kolloid formában vannak jelen, ami azt jelenti, hogy olyan kicsi méretűek, melyet az emberi sejt azonnal elraktároz.

Néhány előny, melyek a himalája só rendszeres fogyasztásával a szervezetben jelentkeznek:
-Az erek állapota javul
-Egészségesebb tüdő és légzőszervi funkciók
-Stabil PH szint a szervezet egészében sejtek szintjén
-Az öregedés jeleinek csökkenése
-Egészséges alvási ciklusok
-Libidó növekszik
-Izomgörcsök csökkenése
-A szervezet hidratálódik
-Csontok erősödnek
-Vérnyomás csökken
-Keringés javul
-A nehéz fémek kiürülnek a szervezetből

Egyéb sókkal való összehasonlítása

Tengeri só

A tengeri só jobb, mint a közönséges asztali só, de nézzünk szembe a dologgal, egyre inkább feldolgozzák. Az óceánjaink egyre szennyezettebbek, és azok az ősi állapotok, melyek a rózsaszín sóban megvannak sajnos a tengeri sóban nincsen, a legtisztább sóvá teszik.

Hirdetés

loading...

Asztali só

Sajnos az asztali sóból a finomítás során teljesen eltüntetik az ásványianyag tartalmat, kivéve a nátriumot és a klórt.

Fehérítik, jódozzák, de ez a jód majdnem szintetikus, és a szervezet nagyon nehezen dolgozza fel. Ezen kívül nagyon magas hőmérsékleten dolgozzák fel.  Tanulmányok mutatják, hogy minden gramm asztali sóhoz, amit elfogyasztunk, a szervezet hússzoros mennyiségű vizet használ fel, hogy a magnézium kloridot semlegesítse, amely a kémiai finomítás miatt a sóban maradt.

Ezért mondják, hogy nagyon rossz az egészségre az asztali só. Nem a sónak van a szervezetre rossz hatása, hanem annak, ami a finomítási eljárás miatt abból maradt.  Az is egészségtelen, hogy nagyon sok feldolgozott ételt fogyasztunk, amely teli van finomított sóval, amit nem is tudunk befolyásolni. Ezért kell otthon készített ételt fogyasztanunk, amely egészséges sóval készül.

Szerencsére a himalája só is egyre elterjedtebb, könnyen elérhető egészségboltokban, patikákban és online boltokban is.

Forrás : www.wesupportorganic.com

 

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: