Így tüntesd el a fibrómákat és bőrkinövésekel egyetlen háziszer segítségével

Hirdetés

 

 

weiches-fibrom-augenlid

Hirdetés

loading...

Ezek a lágy és bőrszínű kinövések főleg a szemhéj, nyak, a hónalj, az lágyékhajlatokban, a szemhéjon, vagy a mell alatt éktelenkednek a bőrön. Hasonlóak, mint a szemölcsök, szinte mindenhol feltűnhetnek , a szakemberek szerint a kialakulásukra való hajlam örökletes, így ha édesanyánknak, nagymamánknak is sok apró kinövés borította a nyakát, akkor elképzelhető, hogy nálunk is előbb-utóbb megjelennek ezek a nemkívánt vendégek. Idős korban tűnnek fel, 50 év után.

Sok esetben a nyak körül a nyaklánc súrlódása rosszabbá tesz ezeket a fibrómákat. Akit idegesítenek, de nem akar orvoshoz menni, számukra van egy nagyon jó hírünk: egyszerű háziszerrel, almaecettel könnyen és viszonylag gyorsan, műtét nélkül meg lehet szabadulni ezektől a kis csomócskáktól.

Vegyél almaecetet, bármilyen fajta jó, nem kell egy bizonyos típus után vadászni a boltokban. Szükséges lesz még egy egyszerű pipetta, de ez nem annyira fontos, valamint egy kisebb, kocka alakú sebtapasz. A sima is jó lesz, ha nincs más otthon.

Az almaecetből két csepp kerüljön a sebtapaszra, ezután ragaszd rá a bőrkinövésre. Addig cserélgessük a tapaszt, persze az almaecetet is újra rácsepegtetve, amíg a kinövések le nem esnek. Ha gyorsabb módját szeretnénk választani a bőrkinövések eltüntetésére, akkor forduljunk szakemberhez, aki égetéssel, fagyasztással, vagy sebészeti úton tünteti el ezeket a fibrómákat.

Facebook Comments

Hirdetés

loading...

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.